Den Haag Meldt op Wereldreis door Eigen Stad

Den Haag Meldt spreekt zich uit voor gelijke behandeling, tegen discriminatie. Ook op de Wereldreis door Eigen Stad, zaterdag 18 maart in Amare. Hier  kun je met de medewerkers van Den Haag Meldt in gesprek, of zelf voelen hoe het is om discriminatie mee te maken met een VR-bril.

Met een VR-bril kom je in een situatie terecht die je zomaar kan overkomen. Hoe reageer jij? Na deze ervaring kun je met leden van de alliantie en medewerkers van Den Haag Meldt in gesprek. Ook kun je een quiz doen om jouw kennis over discriminatie te testen. Mocht je te maken hebben gehad met discriminatie, dan kun je ook meteen een melding doen.

Melden helpt

“We hopen dat zo veel mogelijk mensen het melden als ze zich gediscrimineerd voelen. We merkten dat er een groep Hagenaars is die zich zorgen maakt over de exclusiviteit van de stad”, vertelt Addie Stehouwer, ombudsman en bestuurder van Den Haag Meldt. “Graag trekken we samen op om discriminatie in Den Haag te signaleren. Samen benadrukken we het belang van melden, een boodschap die deze voorvechters in hun netwerk in alle lagen van Den Haag verspreiden. Samen zorgen we ervoor dat er in Den Haag geen plek meer is voor discriminatie.”

Zien we je daar?

Op 18 maart tijdens de Wereldreis door Eigen Stad is Den Haag Meldt te vinden in Amare van 12.00 tot 17.00 uur. Bekijk hier het volledige programma van de dag.

Hoe kan ik een melding van discriminatie maken?

U kunt discriminatie melden via onze website, door een e-mail naar ons te sturen, bij ons langs te komen, per telefoon (dagelijks tussen 09:00 en 12:00 uur) of via de app van Den Haag Meldt. U vindt alle contactgegevens op onze contactpagina.

Online

Discriminatie melden kunt u op deze website, al dan niet anoniem.
meld discriminatie

Telefonisch

Wilt u iemand telefonisch spreken en een melding maken, neem dan contact met ons op (dagelijks tussen 09:00 en 12:00 uur).
070 - 752 82 00

Op locatie

Op dinsdagmiddagen kunt u langskomen in Bibliotheek Den Haag. Kijk hier voor de actuele tijden. Wij hebben een postbus: Postbus 16623 2500 BP Den Haag.

Wij zijn per 1 januari 2024 Discriminatie.nl Den Haag geworden. U wordt na 10 seconden doorgestuurd naar Discriminatie.nl Den Haag.