Week van de Toegankelijkheid

Tijdens de Week van de Toegankelijkheid van 2 tot 7 oktober staan gelijkwaardigheid en meedoen centraal.

Den Haag wil een stad zijn waar iedereen volwaardig en gelijkwaardig mee doet. Tijdens de Week van de Toegankelijkheid vragen de gemeente en verschillende partners in de stad speciale aandacht voor toegankelijkheid en inclusie voor mensen met een beperking.

Van maandag 2 tot en met zaterdag 7 oktober zijn er verschillende activiteiten. Zoals een skate workshop, een rondleiding door de Koninklijke Schouwburg, of een bezoek aan 1 van de Haagse samenspeelplekken. De activiteiten draaien om elkaar ontmoeten, met elkaar in gesprek gaan, leren van elkaars ervaringen en… samen plezier hebben.

Bekijk het programma en meld je aan als dat nodig is.

Hoe kan ik een melding van discriminatie maken?

U kunt discriminatie melden via onze website, door een e-mail naar ons te sturen, bij ons langs te komen, per telefoon (dagelijks tussen 09:00 en 12:00 uur) of via de app van Den Haag Meldt. U vindt alle contactgegevens op onze contactpagina.

Online

Discriminatie melden kunt u op deze website, al dan niet anoniem.
meld discriminatie

Telefonisch

Wilt u iemand telefonisch spreken en een melding maken, neem dan contact met ons op (dagelijks tussen 09:00 en 12:00 uur).
070 - 752 82 00

Op locatie

Op dinsdagmiddagen kunt u langskomen in Bibliotheek Den Haag. Kijk hier voor de actuele tijden. Wij hebben een postbus: Postbus 16623 2500 BP Den Haag.

Wij zijn per 1 januari 2024 Discriminatie.nl Den Haag geworden. U wordt na 10 seconden doorgestuurd naar Discriminatie.nl Den Haag.